Varmista, että Misa siellä lukee!

 

Kerkes -kiuaskivet

Kerkes -kiuaskivet

Kerkes -kiuaskivet: paras keksintö sitten saunan.
70% Suomen kylpylöistä ja uimahalleista käyttää Kerkes-kiviä.

Miksi? - Löylyn tähden
Uimahalleissa kivet ja kiukaat ovat lujilla. Kiukaat ovat käytössä keskimäärin kuusitoista tuntia päivässä, kylpijöitä saattaa olla päivittäin jopa tuhat ja kiukaalle heitetään satoja litroja vettä.
Kerkes-kivet on tehty kovaan käyttöön. Ne sopivat kaikkiin kiukaisiin, yhtä hyvin ammatti- kuin kotikäyttöön.
Kerkes-kiuaskivet tarjoavat juuri oikeanlaiset, pehmeän kuumat löylyt vuodesta toiseen, ilman kivien vaihtamisen tarvetta.

Puhdasta, terveellistä ja mukavaa lämpöä
Tavalliset kiuaskivet sisältävät epäpuhtauksia, jotka hehkuvan vastuksen vaikutuksesta erittyvät löylyyn. Kivi kevenee ja rapautuu, sen lämmönjohtokyky heikkenee ja lattialle karisee hiekkaa. Saunan lämmitysaika pitenee. Kivet on vaihdettava! Yhä useammat saunat varustetaankin nykyään Kerkes-kiuaskivillä. Huolella valmistettu keraaminen tuote takaa ainutlaatuiset löylyt. Puhdas, yli 1300 ºC:ssa poltettu keraaminen erikoismassa kestää lämpöshokkeja eikä murennu tai päästä saunailmaan haitallisia kaasuja. Nautit puhtaista, rentouttavan mukavista löylyistä. Kotitaloudessa Kerkes-kivet ovat lähes ikuisia. Kun kivien asennus on tehty kunnolla, kiuasta ei kivien osalta tarvitse huoltaa.

Takuuehtona Misa ERM Laitossähkökiukaille on, että kiukaissa käytetään Kerkes -kiviä.


Tuote
nro.

Kiuas

Lajitelma
Kerkes -kiviä

KERKES10

12810

50 kg

KERKES15

12812
12815

60 kg

KERKES20

12820

70 kg

KERKES25

12825

100 kg

KERKES30

12830

120 kg

KERKES40

12840

140 kg

Misa Oy ja Kerkes Oy on yhdessä valinneet sopivan määrän Kerkes-kiviä kyseisiin kiukaisiin.
Lajitelma sisältää erilaisia ja kokoisia Kerkes -kiviä. Kivien mukana toimitetaan ladontaohje kyseiseen kiukaaseen.
On tärkeää noudattaa ohjetta ladonnassa. KERKES-kiuaskivillä on laitoskäytössä 1 vuoden takuu ja taloyhtiö tai kotitalouskäytössä 5 vuoden takuu!

Kerkes tetroja on kahta kokoa: iso ja pieni. Niitä käytetään kaikissa kiukaissa pintakivinä. Pintakivikerroksen paksuudella säädetään tulen- tai ilmanvirtausta kiukaassa. Tetran pintarakenne antaa muhkeat löylyt


Kerkes kuulakiveä käytetään puulämmitteisissä kiukaissa sekä kiukaissa, joissa on syvä kivitila. Ne parantavat kiukaassa ilmankiertoa. Kontakti hehkuvaan metalliin/vastukseen on pieni, jolloin lämpö siirtyy hyvin kiukaassa. Kuulien halkaisijat ovat noin 50 mm, 60 mm, 70mm, 80 mm, 100mm ja 110mm.

Lisätietoa Kerkes -kivistä.

Etusivulle

 Posti
Puhelu
Tietoja